BOUW CONTRACTERS WEST B.V.
De Gouw 70
1693 DD  Wervershoof
Telefoon:06 - 2095 7375
K.v.K.:371 42 033BCW Bouw Contracters West
sámen bedenken - wíj realiseren, besparen en garanderen

De Eekhoorn Woodworkings B.V.

De Eekhoorn Woodworkings B.V. in Zwaagdijk is producent van massief houten DHZ-meubelen. Levering vindt plaats in zogenaamde DHZ-pakketten. De belangrijkste afzetkanalen zijn DHZ-ketens en retailorganisaties. Daarnaast zijn de populaire woon-bladen en het internet belangrijke bestelkanalen.

De interne logistiek wordt gekenmerkt door drie factoren:

  • Opslag van materialen (vooral hout)
  • Uitgebreide productiefaciliteiten
  • Opslag van gereed product

Afnemers leggen toenemend de voorraadhoudende functie bij de producent. De Eekhoorn Woodworkings B.V. speelt daar op in. Recent werd het bedrijf met bijna 50% vloeroppervlak uitgebreid.

Foto Ing. Gerard de Smit, directeur De Eekhoorn Woodworkings B.V.: "Volkomen transparantie kenmerkt bouwen met BCW. Bewaking van budget en tijdschema was optimaal."

"Ons bedrijfspand uit 2001 moest drastisch vergroot worden. We wisten wat we nodig hadden en wilden zoveel mogelijk aansluiten bij het bestaande pand. Zo oriënteerden we ons in eerste instantie bij een aannemer en een projectbouwer. Een relatie attendeerde ons op Bouw Contracters West. Al bij de eerste kennismaking met Piet Lakeman van BCW ontstond een 'klik'. Dat goede gevoel werd sterker toen BCW de aanpak toelichtte. Tijdens de samenwerking is dat gevoel alleen maar gegroeid. Hun begrotingen zijn glashelder. Ook is BCW sterk in planning én budget-bewaking. Dat bleek elke week weer tijdens de planning én financiële verantwoording. Onze keuze voor deze aanpak heeft al gauw ca. 10% besparing opgeleverd in vergelijking met de gebruikelijke aanpak. Binnenkort starten we een volgend bouwproject. Op grond van ervaring hebben we opnieuw gekozen voor Bouw Contracters West. Logisch lijkt me."

Projectomschrijving
Opdrachtgever: De Eekhoorn Woodworkings B.V.
Adres:Zaadmarkt 25 te Zwaagdijk-Oost
Werkzaamheden:Uitbreiding magazijn met 2100 m²
Bouwduur:1 oktober 2006 - 1 maart 2007
Bijzonderheid:In het bestaande gebouw een showroom / kantoor gecreëerd
 
Bouwcoördinatie:Bouw Contracters West B.V.
Eindverantwoording:Bouw Contracters West B.V.


< Meer referenties

© BCW / Martinic 2008